Prins Charming

Blev en ridtur idag och det går bara bättre och bättre med den delen. Inte för att han går särskilt stadigt rakt fram (vinglar som en fyllekaja emellanåt.:) men bättre är det och vi är på rätt spår (rakare och rakare..haha). Tar ett litet skutt fortfarande när man börjar trava men det gör ingenting, mest gulligt tycker jag och det är ju inte så att han hoppar tre meter rätt upp i luften precis. 
   Greger är så gullig när man har sadlat och tränsat, då ska man stå och kela med honom och krama om hans huvud, gärna lägga sitt huvud mellan öronen på honom. Vet inte om det är för att charma in sig så att han slipper jobba eller om han bara tycker att det är mysigt. Jag tror faktiskt mest på det sistanämnda eftersom han jobbar med en sådan glädje. 
  
   Har börjat utöka passen lite nu (inte långa arbetstider ändå men...) och det märks att det tar lite på honom. Han är ganska trött i huvudet på slutet men vi slutar alltid innan det blir för mycket. Det ska vara kul, kul, kul att jobba. Både för mig och Greger.:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0