Inget blir som man tänkt sig!

Idag hade Bitto, jag & Hanna bestämt att vi skulle rida ut tillsammans. Sarah och jag åkte upp till stallet på morgonkvisten för att ge hästarna frukost och släppa ut dom i den dimfrostiga hagen.
Efter att vi gjort detta så åkte vi hem och bjöd in Bitto med barnbarn på frukost, efter att vi suttit och pratat en stund så åkte vi upp till stallet allihop förutom Sarah som var tvungen att åka och jobba.
Nästan precis efter det att vi kommit upp så dök Hannna (som hade haft musjakt på morgonen) upp.
Efter mockning så kom barnbarnets pappa för att hämta hem sitt lilla barn. Fast först fick hon  rida en sväng med Pingu och pappa som ledslagare.
Gregger stod gnäggande och trampade otåligt i hagen och ville in i stallet för att se vad vi sysslade med (eller var det något annat som lockade måntro).
Till slut fick alla tre komma in och vi gjorde iordning dom för ritten. Sedan gav vi oss iväg neråt Medhamra men jag hann nog inte mer än 300 meter förren jag kände att Gregger inte gick riktigt rent med vänsterfram fortsatte lite till för att se om det gick över, provade att trava honom men det blev ju inte bättre, så snoppet för oss så blev det bara att ta och vända hemåt för våran del medans dom andra fortsatte.
Gregger kunde inte förstå varför vi var tvungna att vända och man riktigt såg hur besviken han var, då vi "linkade" hem tillsammans.
Ja som sagt det blir aldrig som man tänkt sig.

Tack & hej från mormor Mia

Kommentarer
Postat av: Little darling

Ha en superbra fredag :)

2007-10-26 @ 17:25:36
URL: http://littledarling.webblogg.se
Postat av: Myra

Hur går det för er? Saknar era upptåg!

Kram

2007-11-10 @ 10:44:27
URL: http://myrasmysterier.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0