Höstpigghet är guld värt.:)

Efter att trasslat med Pingus klippning (drar en kort sammanfattning: Pernilla hann klippa halva honom innan strömmen helt plötsligt försvann. Vi kastade in honom i lådan och åkte och klippte lill-Prinsen hemma på vår gårdsplan, så nu är det hästpäls i hela våran trädgård...) så gav jag och Greger oss ut på nya äventyr.

   Ärtig och pigg som fasen var han och spelade över en hel del. Till exempel så var Tommy och hans bil livsfarlig (vanligtvis bryr han sig inte ett dugg hur mycket det än skramlar och låter omkring honom), Vi fjädrade iväg längs grusvägarna och vidare på fältet bakom Kullen.
   Riktigt, riktigt roliga att rida idag även om han som sagt styrde till det ibland. Men pigg och framåt hela tiden. Mycket trevligt.:)


Måste frisera honom någon dag också, han börjar bli alltför långhårig igen.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hahaha, jodå, hot fungerar alltid! Nej, han avskyr dem! Så fort jag tar fram flaskan med glans vänder han rumpan till och stirrar in i sitt hörn, och så fort jag sprutar så springer han runt tio varv i boxen :/ Men det börjar gå bättre, nu kan han stå still, men det kryper verkligen i skinnet på honom

2007-10-11 @ 10:19:25
URL: http://soffipoff.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0